http://www.fantombike.dk
MasterCard Visa Dankort
Fragt & bestilling

Batteri type

Valg af Elcykel ud fra batteri type.......

I dag leveres næsten alle eldrevne køretøjer med batterier af typen "litium", da de er forholdsvis lette, kan oplades forholdsvis hurtigt, samt afgiver nogenlunde lige meget strøm under hele afladningen af batteriet.
Desuden har litium batterierne den væsentlige fordel, at de er beregnet til at "sjat"-oplade, således at man med fordel kan oplade sit batteri ofte.
Man kan f.eks sammenligne det med sin mobil telefon, som man kan oplade efter behov, og således at man altid har nok strøm til man er hjemme igen...

Erfaringsmæssigt holder litium batterierne 3-6 år, men det afhænger meget af forbrugsmønster og minimums krav til rækkevidde per opladning. Jo mere overkapacitet du har batterimæssigt fra start, jo længere brugs-leve-tid vil dit batteri have for dig. 

Når der sammenlignes på batterier er det meget vigtigt at det er samme batteritype, og at der benyttes samme antal Volt. FantomBike.dk oplyser på alle køretøjer en "benzin tanks størrelse" ved at oplyse batteriets antal watt timer. Dette tal kan benyttes til sammenligning elsystemer imellem, da det giver et retvisende udtryk for elsystemets rækkevidde og kapacitet. 

Faktisk og reel opnåelig distance per opladning afhænger af mange faktorer, og er desværre en gråzone da nogle mærker f.eks oplyser rækkevidde i laveste hjælpe niveau. I praksis vil rækkevidden per opladning være forskellig fra person til person, men et retvisende sammenlignings tal oplyser vi f.eks som (50km) Dermed kan du mere korrekt sammenligne systemerne og faktisk opnåelig rækkevidde, og ikke senere blive skuffet...

Alle cyklerne har vi sorteret efter batteri type, og du kan finde de forskellige batteri typer i menuen til venstre, hvor du også kan få beskrevet forskellen mellem batteri typerne.

Din indkøbskurv

Antal varer: 0
0,00
Fragt:
0,00
FantomBike.dk er godkendt af e-handelsfonden

Login

Jordemodervej 7, 8783 Hornsyld      •     Tlf. 76 82 20 10     •     Vallensbækvej 20, 2605 Brøndby